girona.cat

Agenda: inscripcions

Formulari d'inscripció

Ompliu el següent formulari per inscriure-us a l'activitat «L'estatut de l'artista a debat i presentació del cens d'artistes», que es realitzarà el dilluns 28/06/21, 18.30 h. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals

Sexe

Dades de la reserva

Hi ha 16 places disponibles. En podeu reservar fins a 2.

En cas d'haver-te de donar de baixa i poder cedir la plaça a un altra persona, caldrà enviar un correu electrònic a irene.pujadas@ajgirona.cat. Cal seguir amb les mesures higièniques i sanitàries vigents. No assisteixis a l'acte si tens símptomes compatibles amb la COVID-19. És una iniciativa del PECT Indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Tractament de dades personals

Cliqueu aquí per informar-vos sobre com es tractaran les vostres dades personals.

Informació de l'activitat

Esteu fent inscripció a aquesta activitat:

L'estatut de l'artista a debat i presentació del cens d'artistes

Tipus:Presentació
Data:Dilluns 28/06/21, 18.30 h
Lloc:El Modern
Preu:Gratuït

Una activitat organitzada conjuntament pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Consell Nacional de la Cultura i de les Arts i el Bòlit (Centre d’art i cultura contemporània), La Marfà - Centre de Creació Musical, l’Àrea d’Escèniques de l’Ajuntament de Girona, l’Auditori de Girona, la Volta i l’Oficina de Foment de les Arts, una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte