girona.cat

L'estatut de l'artista a debat i presentació del cens d'artistes

Tipus:Presentació
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:El Modern
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Presentació del Cens d’artistes de Catalunya que el Departament de Cultura de la Generalitat va endegar el desembre de 2020 i que forma part d’una gira de presentacions en diferents centres culturals del territori. Així mateix, s’aprofitarà l’ocasió per analitzar amb experts/es del sector l’Estatut d’artista: pros i contres o en quin estat es troba entre d'altres qüestions. Amb la participació d'Eduardo Maura, Guillem Arnedo, Montserrat Moliner, Laia Alzueta i Ingrid Guardiola.

Una activitat organitzada conjuntament pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Consell Nacional de la Cultura i de les Arts i el Bòlit (Centre d’art i cultura contemporània), La Marfà - Centre de Creació Musical, l’Àrea d’Escèniques de l’Ajuntament de Girona, l’Auditori de Girona, la Volta i l’Oficina de Foment de les Arts, una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives.

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Unió Europea Fons Europeu de Desenvolupament Regional + Generalitat de Catalunya + Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web