girona.cat

Agenda: inscripcions

Formulari d'inscripció

Ompliu el següent formulari per inscriure-us a l'activitat «Les dones de la fàbrica Grober», que es realitzarà el dimecres 15/11/23, 18.30 h. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals

Sexe

Dades de la reserva
No hi ha cap plaça disponible. La vostra sol·licitud passarà automàticament a la llista d'espera. Si us plau, si no ho heu fet indiqueu el vostre telèfon de contacte per a què us puguem avisar si hi ha places disponibles.

Aquesta és una activitat gratuïta en el marc de la celebració de la Setmana de la Ciència. L'activitat començarà amb puntualitat, es recomana venir 10 minuts abans de l'inici, per formalitzar la inscripció. L'aforament és limitat. En cas de no poder assistir finalment, si cal anul·lar la inscripció, si us plau, li demanem que ens ho comuniqui per e-mail a museuhistoria@ajgirona.cat o bé trucant al 972 222 229, per tal de poder alliberar la plaça i que en pugui fer ús alguna persona que estigui en llista d'espera. Moltes gràcies per la seva col·laboració i confiança.

Tractament de dades personals

Cliqueu aquí per informar-vos sobre com es tractaran les vostres dades personals.

Informació de l'activitat

Esteu fent inscripció a aquesta activitat:

Les dones de la fàbrica Grober

Amb Gemma Busquets Ros

Tipus:Visita guiada
Data:Dimecres 15/11/23, 18.30 h
Lloc:Museu d'Història de Girona
Preu:Gratuït

Realització: Gemma Busquets Ros. Ho organitza: Museu d'Història de Girona. Ajuntament de Girona. Hi col·laboren: Fundació catalana per a la Recerca i la Innovació, Diputació de Girona. i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Activitat que s'emmarca en la programació d'actes de la 28a edició de la Setmana de la Ciència

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte