girona.cat

El que callem

Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Tipus:Espectacle
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Teatre Municipal
Preu:Gratuït
Durada:60 minuts
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Com a celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, sota el lema La cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora, es presenta l’espectacle “El que callem”, protagonitzat per l’alumnat de 4rt d’ESO de l’Institut Santa Eugènia. L’obra és el resultat de dos cursos del projecte de mediació artística Escoles Planter, impulsat pel Teatre Municipal i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Girona i amb la implicació de l’Associació Conarte Internacional. El projecte combina la intervenció directa d’artistes a les aules, la participació de l’alumnat a la vida cultural del municipi i la formació específica de l’equip docent en pedagogies artístiques.

"El que callem” és una mostra artística per donar la veu a joves de l’Institut, que han après a expressar-se, a transmetre, a comunicar-se, a concentrar-se, a compartir, a sentir i a respectar a través de diferents llenguatges artístics com el teatre, la dansa o el circ. Durant dos cursos, l’alumnat ha treballat la confiança, el respecte, l’empatia, l’autoconeixement i altres valors amb l’acompanyament artístic de la creadora escènica Mercè Vila Godoy, que ha comptat també amb la col·laboració de les artistes Glòria Sirvent, Neus Masó, Elena Masó i Marcel Aguilar, i la docent Anna Planas.

Organitza: Teatre Municipal de Girona i Servei d'Educació de l'Ajuntament de Girona. Direcció i dramatúrgia: Mercè Vila Godoy. Artistes a les aules: Mercè Vila, Glòria Sirvent, Neus Masó, Elena Masó i Marcel Aguilar. Professora: Anna Planas. Intèrprets: alumnes de 4rt d'ESO de l'Institut Santa Eugènia. Projecte: Escoles Planter de l'Associació Conarte Internacional

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web