girona.cat
VIRTUAL

Gestió i organització de festivals i esdeveniments musicals

Tipus:Jornada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït

Dissabte 18 de desembre. De 10 a 16 h
Cal inscripció prèvia

Jornada de formació adreçada a persones organitzadores de festivals, promotors/es i altres professionals del sector de la música, en què s’abordaran diferents aspectes tècnics sobre l’organització de festivals i esdeveniments musicals. Enguany la jornada posa especial atenció en la comunicació i els públics, i inclourà les següents activitats:

- 9 + 1 coses que has de tenir en compte per a la difusió del teu festival, amb Albert Olivas, director de l'àrea de comunicació de Temporada Alta.
- Festivals invisibles? Els criteris de la premsa en la cobertura informativa dels festivals, taula rodona moderada per Albert Puig, periodista a d'iCat i director del festival Petits Camaleons
- Models, tendències i desafiaments dels públics de la cultura al s. XXI, taula rodona moderada per Pepe Zapata, director del TRESC.


Durant la jornada es preveu també un dinar a peu dret, per facilitar un espai de trobada i relació informal entre tots els professionals participants, i el showcase de Paula Grande, artista del Programa d'acompanyament artístic de La Marfà.

Sessió presencial, també es podrà seguir en línia. Activitat de formació gratuïta, preu dinar 22 ¤. Ho organitza: Associació Xàfec - Xarxa de Festivals de Música de Catalunya i La Marfà – Centre de Creació Musical. Hi col·labora: Auditori de Girona, Casa de la Música del Gironès, Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Amb el suport de: Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web