girona.cat

Totes som una

Dia Internacional de la Dona
Tipus:Exposició
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Onyar
Preu:Gratuït

Aquestes accions estan liderades per la comissió de Dones de Girona Est anomenada V.E.S.P.A. (Valentes, Ètiques, Sensuals, Poderoses, Atrevides). Un grup de dones que representa diferents associacions, i grups formals i informals que actualment hi ha en el sector, i que han estat escollides i avalades per les seves companyes de grup/associació. S'encarreguen de dissenyar i proposar actes reivindicatius d’igualtat de gènere i de prevenció de la violència de gènere; pel disseny d’aquestes accions compten i vetllen sempre perquè tant el procés de disseny com el desenvolupament de l’acció, siguin processos participatius, en els que s’escolti i es tinguin en compte la veu de les companyes, amb la finalitat que siguin actes que aconsegueixin ser el màxim de representatius pel col·lectiu de dones de Girona est.
L’acció “Totes som una” va sorgir de les accions que van dissenyar per commemorar El dia en contra les violències masclistes-25N. Des de V.E.S.P.A. es van encarregar de realitzar la difusió d’aquesta acció, fent-la arribar a les companyes de grup, familiars i veïnes, i de centralitzar el recapte de les imatges que les dones els hi anaven fent arribar. Aquestes imatges posteriorment es van fer arribar als tècnics que donen suport a la comissió. Paral·lelament, van escollir la imatge de la dona amb la qual es faria el fotomuntatge i l’eslògan de l’acció que acompanya aquesta imatge.
La setmana del 8 de Març, la pancarta amb l’eslògan “Totes som una” amb la imatge d’una dona, formada per totes les imatges que van fer arribar les dones del sector, estarà exposada a la cafeteria del Centre Cívic Onyar, i cadascuna de les participants es podrà buscar.
Una vegada finalitzada la setmana de la dona, aquesta pancarta s’exposarà a l’exterior del Centre Cívic Onyar, i continuarà exposada fins que aquesta sigui substituïda o es malmeti per les inclemències meteorològiques.

Ho organitza: Comissió de Dones de Girona Est anomenada V.E.S.P.A

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web