Ajuntament de Girona
Presentació Introducció Autors/ores Escultures Itineraris
Art al carrer

Biografia Viader, Joan M


Viader, Joan M. Obres

(Bescanó, 1953)

Va obtenir el títol d'arquitecte a l'Escola d'Arquitectura de Barcelona (1977) i el títol de Màster d'Arquitectura del Paisatge a l'Escola d'Arquitectura de Barcelona (1984-85). Fou l'arquitecte municipal de l'Oficina de Rehabilitació del Centre Històric de Girona (1983-85) i des de l'any 2002 és professor de l'Aula de Projectes de Fi de Carrera a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB).

Juntament amb l'arquitecte Josep Fuses, han rebut diferents premis, entre d'altres, el primer premi ex-aequo pel Parc de les Estacions de Palma de Mallorca (1987), el primer premi pel passeig marítim de Platja d'Aro (1987) i pel passeig marítim de Vilanova i la Geltrú (2001), el primer premi per la construcció de 16 habitatges a l'Avinguda Cambó de Barcelona pel Patronat Municipal de l'Habitatge (1998) o el primer premi en el Concurs d'idees per al desenvolupament arquitectònic de la concentració de les dependències administratives de la Generalitat de Catalunya a l'illa d'equipaments de l'actual Hospital de Santa Caterina de Girona (2002).

Han realitzat diferents exposicions i conferències arreu del món (Alemanya, França, Itàlia, Portugal, Noruega, Estats Units, etc.)« TORNAR

© 2019 Ajuntament de Girona  |  contacte  |  bibliografia  |  annex  |  crèdits