Ajuntament de Girona
Presentació Introducció Autors/ores Escultures Itineraris
Art al carrer

Biografia Fuses, Josep


Fuses, Josep. Obres

(Barcelona, 1954)

Va obtenir el títol d'arquitecte a l'Escola d'Arquitectura de Barcelona (1977) i va ampliar els seus estudis a Roma com a resident a l'Acadèmia d'Espanya (1980) i a l'Architectural Association de Londres. Va ser professor d'Art Contemporani a la Universitat de Girona (1996-2005) i del curs de postgrau de Gestió del Patrimoni (2001) també de la UdG. També va ser professor de Projectes I a l'Escola d'Arquitectura La Salle-Universitat Ramon Llull (1998-2005) i fou professor de Projectes d'Arquitectura a l'Escola Politècnica de la Universitat de Girona des de l'any 2005 i coordinador dels estudis d'Arquitectura de la mateixa.

Juntament amb l'arquitecte Joan Maria Viader, han rebut diferents premis, entre d'altres, el primer premi ex-aequo pel Parc de les Estacions de Palma de Mallorca (1987), el primer premi pel passeig marítim de Platja d'Aro (1987) i pel passeig marítim de Vilanova i la Geltrú (2001), el primer premi per la construcció de 16 habitatges a l'Avinguda Cambó de Barcelona pel Patronat Municipal de l'Habitatge (1998) o el primer premi en el Concurs d'idees per al desenvolupament arquitectònic de la concentració de les dependències administratives de la Generalitat de Catalunya a l'illa d'equipaments de l'actual Hospital de Santa Caterina de Girona (2002).

Han realitzat diferents exposicions i conferències arreu del món (Alemanya, França, Itàlia, Portugal, Noruega, Estats Units, etc.).



« TORNAR

© 2024 Ajuntament de Girona  |  contacte  |  bibliografia  |  annex  |  crèdits