Notes de premsa

dijous 23 de gener de 2020

Actualitzaciˇ de la fase d’emergŔncia del Pla de protecciˇ civil municipal (18.30 h)

EstÓ previst que demÓ es reprenguin les classes amb normalitat als centres escolars de la ciutat, excepte si no s’haguÚs aconseguit restablir el servei de subministrament d’aigua potable abans de demÓ a les 7 h

L’Ajuntament de Girona ha anunciat que estÓ previst que demÓ es reprenguin les classes amb normalitat als centres escolars de la ciutat, excepte si no s’haguÚs aconseguit restablir el servei de subministrament d’aigua potable abans de demÓ a les 7 h. Tot i aix˛, s’estÓ treballant per tal de poder resoldre la incidŔncia al punt de captaciˇ per l’abastament d’aigua al pantÓ del Pasteral al mÚs aviat possible i, en conseqŘŔncia, recuperar el subministrament d’aigua a la ciutat.

Si aix˛ no fos possible, des d’AigŘes de Girona, Salt i SarriÓ de Ter es podrÓ garantir un mÝnim subministrament durant les properes hores grÓcies a les reserves dels dip˛sits municipals. Les reserves s’utilitzaran per donar aigua potable a la ciutadania avui entre les 20.30 h i les 21.30 h, i demÓ des de les 7 h i les 9 h.

Pel que fa a la situaciˇ pel risc d’emergŔncia per possible desbordament del riu Ter a la ciutat, cal assenyalar que actualment els cabals tant del riu Ter com del riu Onyar al seu pas per Girona estan baixant ja que l’episodi de situaciˇ meteorol˛gica adversa estÓ arribant a les ˙ltimes hores. Tot i aix˛, es mantenen a hores d’ara els talls de circulaciˇ de vehicles en els dos sentits de la marxa a la carretera C-255 (km 0,800), a l’alšada del pont de l’Aigua; al carrer de Pedret, que estÓ tancat des del pont de l’Aurora fins al carrer de Palafrugell, i al carrer de l’Esport.

En relaciˇ amb la circulaciˇ dels busos municipals, s’ha restablert la normalitat a les lÝnies L2 i L5 i nomÚs queda afectada la L6 (l’autob˙s no arriba als barris de Pedret i Pont Major i fa el recorregut per SarriÓ de Ter).

Facebook