Ajuntament de Girona

  butlletí SEMESTRAL                                                                                        NÚMERO 3  |  JUNY DE 2018

 

 

Sobre el projecte

Editorial

 

Us fem arribar el tercer butlletí del projecte SCHOOL mobility CHAllenge in regional poliCiEs (School Chance) sobre mobilitat escolar en el marc del projecte europeu Interreg Europe.

 

 

 

Novetats dels socis

Notícies sobre els socis

L’ajuntament de Girona va presentar una ponència a la XIII Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores (RECE) a Lleida. Va reunir més de 250 participants de 86 ciutats espanyoles diferents. Aquesta xarxa pertany a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), una associació sense ànim de lucre, fundada el 1994, constituïda com a estructura de col·laboració permanent de governs locals compromesos en la Carta de Ciutats Educadores.

Intercanvi d’experiències: novetats. Bones pràctiques i visites d’estudi

Després d’estudiar i seleccionar 43 bones pràctiques sobre la gestió de la mobilitat escolar, School Chance entra en una fase més pràctica, amb experiències de primera mà:  visites d’estudi per analitzar detalladament les bones pràctiques més satisfactòries del projecte.

Tercera reunió de grup del projecte School Chance

El 17 i 18 d’abril de 2018, diversos representants dels socis es van reunir a Reggio Emilia (Itàlia) per a la tercera reunió de projecte i la formació temàtica sobre educació.

 

 

Propers projectes i agenda europea

Del 16 al 22 de setembre

Setmana de la mobilitat europea

Umeå (Suècia). Del 19 al 21 de setembre

Civitas Forum

Reggio Emilia (Itàlia). Del 10 a l’11 d’octubre

School Chance: visita d’estudi

Manchester (Regne Unit). Del 22 al 23 de novembre

Polis

Utrecht (Països Baixos). Del 27 al 29 de novembre

School Chance: 4a trobada de grup i 3a formació temàtica sobre infraestructures

 

 

Confirmació de subscripció als nostres serveis d’informació

El 25 de maig de 2018 entra en vigor el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) a tots els Estats membres de la Unió Europea per a garantir millor la vostra privacitat. Per això, si voleu estar al dia de la nostra programació d’activitats i distribució d’informació només cal que ho confirmeu enviant un correu a schoolchance@ajgirona.cat. Recordeu que si no ho feu i sou persona física se us donarà de baixa.

Les vostres dades només s’utilitzen per a les trameses d’aquesta subscripció i només mentre sigui activa. Mai es fan servir per a altres finalitats ni se cedeixen a tercers sense el vostre consentiment, excepte que una norma legal ho autoritzi.

En totes les nostres trameses tindreu l’opció de donar de baixa i exercir els vostres drets (accés, rectificació o supressió, limitació del tractament i oposició) escrivint un correu a schoolchance@ajgirona.cat.

Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.

 

 

Per què rebeu aquest correu?

Les vostres dades consten al fitxer de persones subscrites als serveis d’informació de l'Ajuntament de Girona. D’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) podeu exercir els vostres drets en matèria de protecció de dades a l’adreça schoolchance@ajgirona.cat. Podeu donar-vos de BAIXA enviant un correu a schoolchance@ajgirona.cat. Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.

 

© Ajuntament de Girona – Mobilitat i Via Pública

    Pl. del Vi, 1 – 17004 GIRONA - Tel: 972 419 030 – schoolchance@ajgirona.catwww.girona.cat/mobilitat