Ajuntament de Girona Inici .  Agenda .  Informaciˇ .  PlÓnol de la ciutat .  Contacte .  Cerca .  Mapa del web
Us trobeu a: El portal de la ciutat - Joventut

Actualitat

Bases de la convocat˛ria d'avantprojectes per incloure activitats al Programa de Vacances 2011

17/02/11 - Termini de presentaciˇ fins el 8 de marš. Convocat˛ria per a entitats sense afany de lucre

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants de Girona tenen l’oportunitat de participar en activitats educatives.

Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc del Programa de Vacances municipal, a un conjunt d’activitats d’esport i de lleure organitzades per entitats diverses de la ciutat.
Aquest suport ha de permetre que tots els nens i nenes de Girona tinguin prop de casa una oferta d’activitat que l’Ajuntament garanteix que té les adequades condicions de qualitat i es preocupa i posa els mitjans perquè sigui assequible a tots. Per fer-ho col·labora amb les iniciatives associatives d’interès general, que a Girona són moltes i diverses, quan coincideixen els seus objectius amb els de l’Ajuntament.  


L’oferta d’activitats d’esport i de lleure del Programa de Vacances de l’Ajuntament de Girona s’estructura a partir de donar suport a les activitats que organitzen les entitats de la ciutat, sempre que compleixin determinades condicions - que es fan públiques en aquestes bases - per assegurar-ne la qualitat i l’accessibilitat, establint un marc comú que permeti als ciutadans de Girona escollir entre una oferta diversa, propera al seu domicili i amb garantia de qualitat pedagògica. La finalitat d'aquestes bases és definir el conjunt de condicions i el procediment a seguir en la sol·licitud i l’establiment de convenis de col·laboració entre l’Ajuntament i entitats de la ciutat per a la realització d’activitats d’esport i de lleure durant el període d’estiu en el marc del Programa de Vacances 2011. Així doncs, les activitats subjectes a aquests convenis quedarien incorporades a l’oferta d’aquest programa promogut per l’Ajuntament de Girona.


El termini de presentació de sol·licituds serà des del dia següent a la publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província i fins al dia 8 de març de 2011


BASES

SOL·LICITUD

TORNAR

© 2021 Ajuntament de Girona. Plaša del Vi, 1 - 17004 Girona - Tel. 972 419 000 / 972 419 010 - contacte

ESPAĐOL  |  FRANăAIS  |  ENGLISH  |  ITALIANO  |  DEUTSCH