Ajuntament de Girona

  butlletí TRIMESTRAL                                                                              NÚMERO 8  |  Setembre DE 2020

 

 

Parlem de trastorns alimentaris

Sergi Garcia

PSICÒLEG DEL CENTRE JOVE DE SALUT

En Sergi Garcia, exerceix com a psicòleg al Centre Jove de Salut de l’Ajuntament de Girona des del 2018. Comparteix aquesta tasca amb la de director local de Creu Roja Joventut de Girona.

En el Centre Jove de Salut atén de forma preventiva als i les joves de Girona fins als 25 anys d’edat.

 

 

Recursos i opinió

L'Emma vol viure (documental)

Victoria Campi

12/12/2016  |  L'Emma vol viure, un reportatge de Jessica Villerius de gran duresa de la televisió holandesa que vol contribuir a la conscienciació de la gravetat dels trastorns alimentaris i fer arribar el missatge de la protagonista: trieu viure mentre pugueu sobre la lluita contra l'anorèxia. Amb només 18 anys, l'Emma va començar a filmar la seva lluita contra l'anorèxia.

Els trastorns de la conducta alimentària (TCA): conèixer què  són per poder prevenir-los

11/02/2020 FAROS Sant Joan de Déu  |  Els trastorns de la conducta alimentària (TCA) constitueixen un grup de desordres mentals que es caracteritzen per una conducta alterada en relació a la ingesta alimentària i pensaments erronis en relació a la dieta, el pes i figura corporal.

Vídeo animat sobre trastorns alimentaris

Tràiler amb guió il·lustrat sobre els trastorns alimentaris: bulímia, anorèxia i “fat orèxia”.

 

 

Enllaços destacats

X Cicle de Cinefòrum d’educació

 

Primera sessió Cinefòrum, 25 de novembre de 2020, 18:00h, Museu del Cinema. La sessió estarà dedicada als Trastorns Alimentaris i inclourà la projecció de "El Cisne Negro” (Estats Units, 2010) 108 minuts. El debat anirà a càrrec de Sergi Garcia, psicòleg del   Centre Jove de Salut de l’Ajuntament de Girona.

 

Associació contra l’anorèxia i la bulímia

 

 

Fundació Imatge i autoestima

 

 

 

 

Què fa el CEM

Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE)

Centres educatius

de Girona

Espais de formació

Enllaços d’interès

Bústia de suggeriments

 

 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en el fitxer automatitzat Mailings de l'Ajuntament de Girona. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal podreu exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició per telèfon (972 419 403), per correu electrònic (cem@ajgirona.cat) o per correu postal a la secretaria tècnica del CEM (pl. del Vi, 1, 17004 Girona).

 

© Ajuntament de Girona – Consell Municipal d’Educació

    Pl. del Vi, 1 – 17004 GIRONA - Tel: 972 419 403 – cem@ajgirona.catwww.girona.cat/cem