Ajuntament de Girona

  butlletí                                                                                                     NÚMERO 1  |  Novembre DE 2017

 

 

Entrevista a fons

Ignasi – Mª Anzizu

Parlem del racisme

Jesuïta de la parròquia de Palol d’Onyar - Vila-Roja. Nascut a Barcelona, 26 d’agost de 1937 ha treballat al Tchad de 1967 a 1999. Des de llavors, ha estat l’encarregar de la Parròquia de Palol d’Onyar-Vila·roja (Girona). Serà el conductor de la primera sessió del Cicle de Cinefòrum d’enguany. Parlem amb ell ...

 

 

Articles d’educació

El racisme, una forma de desigualtat  

Proposem una lectura publicada a Entreterres sobre la nostra actitud envers la immigració i us animem a endinsar-vos en les reflexions del llibre “El racisme als centres educatius. Eines per prevenir-lo i combatre’l” (Vives Ferrer, Núria , 2009  . Eumo Editorial / Fundació Jaume Bofill).

Com actuar davant contingut racista a les xarxes socials

Compartim alguns aclariments i un petit protocol de com actuar quan ens trobem amb missatges que fomenten l’odi i ofenen persones o comunitats senceres (S.O.S Racisme).

 

 

Enllaços destacats

VII Cicle de Cinefòrum d’Educació

A la primera sessió parlarem de racisme i educació al voltant de la pel·lícula “Gran Torino”. Debat conduït per Ignasi Anzizu i Joaquim Rodríguez.

2a Setmana Ciutat Educadora

 

Del 27 de novembre al 2 de desembre. El CEM hi participa des de diferents Comissions.

 

Què fa el CEM

Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE)

Centres educatius
de Girona

Espais de formació

Enllaços d’interès

Bústia de suggeriments

 

 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en el fitxer automatitzat Mailings de l'Ajuntament de Girona. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal podreu exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició per telèfon (972 419 403), per correu electrònic (cem@ajgirona.cat) o per correu postal a la secretaria tècnica del CEM (pl. del Vi, 1, 17004 Girona).

 

© Ajuntament de Girona – Consell Municipal d’Educació

    Pl. del Vi, 1 – 17004 GIRONA - Tel: 972 419 403 – cem@ajgirona.catwww.girona.cat/cem