Ajuntament de Girona

  butlletí TRIMESTRAL                                                                                              NÚMERO 6  |  Març 2019

 

 

Parlem dels deures

Jordi Feu

DEL GRUP DE RECERCA EN POLÍTIQUES, PROGRAMES I SERVEIS EDUCATIUS I SOCIOCULTURALS DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA

Coordinador d’un grup d’investigació sobre democràcia i renovació pedagògica a l’Institut de Recerca Educativa de la Universitat de Girona (GRES). Sociòleg, professor i investigador, al departament de Pedagogia de la UdG des de 1994, és actualment el Director del projecte Rossinyol i ha sigut Coordinador del grau de Pedagogia i Vicedegà del departament de Pedagogia.  Té diverses publicacions en l’àmbit de l’escola rural, la democràcia a l’escola, l’exclusió educativa, la immigració i la diversitat cultural.

 

 

 

Recursos i opinió

Escolars Estressats

Xavier Ureta i Buxeda

“Qualsevol tasca d’aprenentatge ha de ser motivant. Qualsevol aprenentatge suposa la interiorització d’una informació ben processada que porta al coneixement. Queda clar que els clàssics deures no compleixen cap de les dues condicions.”

“Ho fas i punt”. Els deures justos. Experiment sobre els horaris laborals

Diferents desconeguts es van sotmetre a un experiment sobre horaris laborals. 

Adéu als deures? 9 articles per a reflexionar

 

"L'hora dels deures", de Ludovic Vieuille, l'etern debat sobre els deures escolars

 

 

 

Enllaços destacats

VIII Cicle de Cinefòrum d’educació

 

                    

Tercera Sessió 2018/19: Parlarem dels deures a partir del documental “L’hora dels deures” (any 2016, Ludovic Vieuille). Conduirà el debat el Sr. Jordi Feu, sociòleg, professor i investigador a la facultat de psicologia i pedagogia de Girona

Eleccions al CEM. Procés electoral 2019

 

 

Amb l’objectiu d’augmentar la participació dels joves al CEM, des de la Secretaria del Consell s’ha iniciat una acció divulgativa als centres de secundària de la ciutat. Durant el mes de març s’ha visitat a l’alumnat, membre dels censos electorals, a fi de donar a conèixer el Consell i el paper dels joves en aquest. L’acció es va concloure amb la rebuda Institucional, a la Sala de Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Girona, del regidor d’Educació i Esports, el Sr. Josep Pujols.

 

Què fa el CEM

Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE)

Centres educatius

de Girona

Espais de formació

Enllaços d’interès

Bústia de suggeriments

 

 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en el fitxer automatitzat Mailings de l'Ajuntament de Girona. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal podreu exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició per telèfon (972 419 403), per correu electrònic (cem@ajgirona.cat) o per correu postal a la secretaria tècnica del CEM (pl. del Vi, 1, 17004 Girona).

 

© Ajuntament de Girona – Consell Municipal d’Educació

    Pl. del Vi, 1 – 17004 GIRONA - Tel: 972 419 403 – cem@ajgirona.catwww.girona.cat/cem