girona.cat

Ainara LeGardon en concert

EinESS – Cicle de cultura digital i ESS
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït

Després de les diferents presentacions de Res-cue. The archive in the mouth (edició limitada i ja esgotada de caixa amb doble casset, descàrrega digital i llibre), Ainara LeGardon ofereix en directe l'evolució natural d'aquell treball de reflexió i reinterpretació. Una plasmació escènica dels seus processos de creació, retorciment i destrucció en forma de noves cançons i poemes sonors travessats per un mateix fil conductor: un cant a la fragilitat com a element de resistència i adaptació.

Amb Ainara LeGardon, música i artista autogestionada
Música i artista autogestionada, porta en actiu més de 25 anys. Els seus 7 discos en solitari han estat lloats per la premsa especialitzada i són considerats com a referents en l'escena independent de l'estat. Al marge de l'àmbit del rock, Ainara LeGardon desenvolupa un prolífic treball en el camp de la música experimental i la improvisació, tant en solitari com formant part de diferents col·lectius i peces escèniques. Activista de la filosofia "Do it yourself" i experta en Propietat Intel·lectual, compagina la impartició de tallers i xerrades al voltant de l'autogestió cultural amb la seva faceta artística.

A càrrec de: Ainara LeGardon, música i artista autogestionada. Ho organitza: Cooperativa Bit Lab Cultural i La Marfà – Centre de Creació Musical. Hi col·labora: ICEC Cultura Digital, La Caixa de Ressonància de l’SMAC! (Sindicat de Músics Activistes de Catalunya) i Fira d’Economia Solidària.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web