FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

9es Jornades de Medi Natural a Girona
23 i 24 de març de 2019

Per assistir a les Jornades, cal inscriure’s a través d'aquesta pàgina o bé trucar al telèfon 972 221 866 de La Caseta, serveis educatius.

La inscripció és gratuïta.

IMPORTANT: Per tal de rebre el certificat d'assistència a les Jornades, cal omplir tots els camps.

La inscripció suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals per a la realització d'aquesta activitat formativa organitzada per l'Ajuntament de Girona, amb destinació al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.

L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només les conservarà el temps indispensable per a la correcta gestió d'aquesta activitat.

Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat mitjançant sol·licitud adreçada o presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o Seu electrònica de l'Ajuntament de Girona https://seu.girona.cat .

AUTORITZO l'ús de les meves dades per a poder rebre informació d'activitats del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural:
No

AUTORITZO l'ús de les meves dades per a poder rebre informació d'activitats de l'Ajuntament de Girona:
No


La subscripció a butlletins i serveis d'informació suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals en la tramesa d'informació. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.

L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà mentre la vostra subscripció sigui activa.

Podreu donar-vos de baixa i exercir els vostres drets (accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat) mitjançant aquesta adreça de correu caseta@ajgirona.cat

Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.

Verificació antirobots: per evitar que sistemes automàtics enviïn indiscriminadament aquest formulari, si us plau introduïu els caràcters de verificació tal i com apareixen a la següent imatge:

lletra pe, lletra ge, lletra ena, número zero, lletra ca, lletra ce