Formulari d'inscripció a la VI Jornada d'Horts Escolars

VI JORNADA D'HORTS ESCOLARS

Inscripcions fins al 6 d’abril de 2018

IMPORTANT: Els camps marcats amb són obligatoris.

Hi haurà un servei d'autobús pel desplaçament fins a l'escola El Bosc de la Pabordia.
Reservar el bus
Reservar el bus No

_____________________________________________________

Les vostres dades personals són recollides per tal de gestionar l'activitat formativa organitzada per l'Ajuntament de Girona, amb destinació al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i amb finalitats de difusió si n'autoritzeu l'ús. En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant correu electrònic a sia.daam@gencat.cat.

AUTORITZO l'ús de les meves dades per a poder rebre informació d'activitats del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural:
No

_____________________________________________________

Aquesta autorització suposa la incorporació de les vostres dades personals al fitxer automatitzat Mailings, de l'Ajuntament de Girona, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i s'utilitzaran exclusivament per a les opcions escollides. Podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació, cancel·lació del servei i oposició correu electrònic (caseta@ajgirona.cat).

AUTORITZO l'ús de les meves dades per a poder rebre informació d'activitats de l'Ajuntament de Girona:
No

_____________________________________________________

Verificació antirobots: per evitar que sistemes automàtics enviïn indiscriminadament aquest formulari, si us plau introduïu els caràcters de verificació tal i com apareixen a la següent imatge:

lletra zeta, lletra jota, lletra pe, lletra efa, lletra te, lletra u

Avís legal: Aquesta autorització suposa la incorporació de les vostres dades personals al fitxer automatitzat Mailings, de l'Ajuntament de Girona, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i s'utilitzaran exclusivament per a les opcions escollides. Podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació, cancel·lació del servei i oposició correu electrònic (caseta@ajgirona.cat).