Translate this on-line   |   Traducir on-line

Ajuntament de Girona
UMAT, Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial
UMAT
Us trobeu a:  Base topogràfica  >  Característiques

Base topogràfica municipal.

Característiques tècniques

 • Oficialitat: La base topogràfica municipal està inscrita al Registre Cartogràfic de Catalunya (RCC) i des del 20 de desembre de 2010 és la cartografia ofical a tots els efectes de conformitat amb l'article 20.9 del decret 398/2006 de 24 d'octubre, pel qual s'aprova el desenvolupament de la Llei 16/2005, de 27 de desembre, de la informació geogràfica i de l'Institut Cartogràfic de Catalunya. [Més informació] - [cerca de cartografia ofical]

  Actualització de la cartografia ofical:
  - versió 2.1 inscrita a la secció ofical del RCC el 2 d'agost de 2013
  - versió 3 inscrita a la secció ofical del RCC el 13 d'abril de 2016
 • La base topogràfica municipal està dissenyada per la seva integració el Sistema d'informació Territorial de l'Ajuntament de Girona. La Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial (UMAT), assumeix les tasques de la producció i manteniment de la base.
 • La base topogràfica 1:500 de Girona representa la cartografia urbana de la ciutat Girona i la base topogràfica 1:2000 representa tot l'àmbit municipal.
 • La cartografia s'actualitza per nivells d'informació i segons les necessitats de la gestió administrativa local. Les dades s'obtenen de les imatges aèries de successius vols fotogramètrics, d'aixecaments topogràfics de projectes d'urbanització i taquimetria d'alineacions, de llicències d'obra contrastades amb fonts ortofotogràfiques i de la informació georeferenciada i revisada a camp del SIT municipal.
 • Els vèrtexs geodèsics s'obtenen de la xarxa geodèsica de 4rt ordre del Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i de xarxa geodèsica i topogràfica local de 5è Ordre.
 • Des de juliol de 2015, la versió 3 de les bases topogràfiques 1:500 i 1:2000 es distribueixen senceres com a bases contínues. Es distribueix un únic arxiu per escala o format. Desapareix la unitat de distribució per fulls..

Especificacions tècniques: