Translate this on-line   |   Traducir on-line

Ajuntament de Girona
UMAT, Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial
UMAT
Us trobeu a:  Actualitat

Actualitat

Cartografia de Girona a OpenStreetMaps (OSM)

[27/07/2010] - L'Ajuntament de Girona, des de la Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial, ha signat un acord de cessió de cartografia digital amb OSM i la informació actualitzada de la ciutat ja és consultable des d'aquest portal.

Imatge il·lustrativa de la notícia

[ AMPLIAR IMATGE ]

L'OpenStreetMAps és un projecte lliure de creació i publicació de cartografia i dades geogràfiques; és un mapa editable i lliure de tot el món.

La distribució de cartografia lliure en format estandarditzat reforça la funció de  l'Ajuntament com a productor d'informació cartogràfica de base i vol evitar la presència d'altres bases cartogràfiques paral·leles que s'escapen del control municipal a la vegada que ofereix una base fiable a qualsevol cartografia complementària que els usuaris lliures vulguin elaborar de Girona.

La primera cessió de dades ha posat a disposició del OSM informació de: xarxa viària, aparcaments, edificis, masos, arbres, delimitacions administratives, centres cívics i socials, museus, sales de concerts, teatres, biblioteques, escoles públiques, pavellons d’esports, pistes de futbol, farmàcies i singularitats turístiques.  La UMAT assumeix el compromís periòdic d'actualització. 

A la "4th Annual International OpenStreetMap Conference:   State Of The Map  que enguany va tenir lloc precisament a Girona,  l'Ajuntament de Girona va rebre l'agraïment per la tasca d'alliberament de dades portada a terme amb aquest acord.

>> VEURE-HO ARA

TORNAR