Translate this on-line   |   Traducir on-line

Ajuntament de Girona
UMAT, Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial
UMAT
Us trobeu a:  Actualitat

Actualitat

Cartografia municipal en el nou sistema ETRS89

[04/06/2014] - Ja es pot descarregar la cartografia municipal en el nou sistema de referència ETRS89, que serà l'únic vigent a partir de l'1 de gener de 2015.

Imatge il·lustrativa de la notícia

[ AMPLIAR IMATGE ]

En compliment del Real Decreto 1071/2007, de 27 de juliol, pel que es regula el sistema geodèsic de referència oficial a Espanya, hem iniciat el procés de conversió del conjunt de cartografia i informació geogràfica de referència municipal per a l’adaptació al nou sistema de referència europeu ETRS89.

Aquest fet té un impacte molt elevat per a l’ús de cartografia i informació geogràfica ja que suposa un reajustament global dels paràmetres de posicionament de la cartografia o de qualsevol paràmetre que tingui com a referència les coordenades de posicionament.

L’1 de gener de 2015 deixa de ser vigent l’anterior sistema (ED50) i, per tant, tota la cartografia i informació geogràfica publicada oficialment ha d’estar en el nou sistema ETRS89.

La cartografia descarregable a través del Portal de Cartografia d’aquest Ajuntament ja es publica en el nou sistema. Els serveis cartogràfics (geoserveis web) s’aniran actualitzant progressivament. Si es disposa d’arxius cartogràfics previs a aquest canvi caldrà que es tingui present i que es descarreguin de nou amb el nou sistema.

Per poder ampliar la informació al respecte, des de la UMAT hem creat una nova pàgina de consulta que serveix com a guia per al canvi. [veure-ho ara]

Per qualsevol consulta amb la integració de cartografia en ED50 i ETRS89, poseu-vos en contacte amb la UMAT

TORNAR