Turisme accessible: mobilitat redu´da

Sant Francesc 18

Entrada principal amb porta abatible automÓtica (comandament a distÓncia per entrar i comandament i interruptor per sortida). AccÚs a ascensor sense desnivells via rampa.
Ascensor de mida mitjana amb botons a alšada adequada, en alt-relleu, braille i amb sensor lluminosos. Barra interior. Escales amb bandes antilliscants.

Interior de l'habitatge amb ample de pas i gir suficient (en general superior a 1'50 m, puntualment 1'20). Habitatge del tercer pis sense desnivell, segon pis petit desnivell per˛ amb rampa.

AigŘera i cuina amb espai d'aproximaciˇ inferior i a alšada adequada. ElectrodomŔstics (frigorÝfics, forn-microones, rentadora-secadora i rentavaixelles) a alšada adequada. Aixeta amb monocomandament.

Habitaciˇ amb llits articulats individualment fins a posiciˇ a 90 graus per facilitar la transferŔncia (dos llits convertibles a llit de matrimoni). Tauletes de nit i llit movibles per ajustar distÓncia d'aproximaciˇ al llit. Armari amb baldes i calaixos a alšada adequada, portes corredisses. Disponibilitat de tres densitats de coixins (tou, mig, dur).

Bany amb portes corredisses i a un sol nivell. Dutxa adaptada totalment ajustable mitjanšant un sistema de guies: ajust lateral i en alšada, i possibilitat d'intercanviar cadira de dutxa i comandaments (aixetes).
WC amb dos barres abatibles. Pica amb espai d'aproximaciˇ inferior i aixeta monocomandament. Tots els elements a alšada adequada.