Turisme accessible: mobilitat reduïda

Sant Francesc 18

Entrada principal amb porta abatible automàtica (comandament a distància per entrar i comandament i interruptor per sortida). Accés a ascensor sense desnivells via rampa.
Ascensor de mida mitjana amb botons a alçada adequada, en alt-relleu, braille i amb sensor lluminosos. Barra interior. Escales amb bandes antilliscants.

Interior de l'habitatge amb ample de pas i gir suficient (en general superior a 1'50 m, puntualment 1'20). Habitatge del tercer pis sense desnivell, segon pis petit desnivell però amb rampa.

Aigüera i cuina amb espai d'aproximació inferior i a alçada adequada. Electrodomèstics (frigorífics, forn-microones, rentadora-secadora i rentavaixelles) a alçada adequada. Aixeta amb monocomandament.

Habitació amb llits articulats individualment fins a posició a 90 graus per facilitar la transferència (dos llits convertibles a llit de matrimoni). Tauletes de nit i llit movibles per ajustar distància d'aproximació al llit. Armari amb baldes i calaixos a alçada adequada, portes corredisses. Disponibilitat de tres densitats de coixins (tou, mig, dur).

Bany amb portes corredisses i a un sol nivell. Dutxa adaptada totalment ajustable mitjançant un sistema de guies: ajust lateral i en alçada, i possibilitat d'intercanviar cadira de dutxa i comandaments (aixetes).
WC amb dos barres abatibles. Pica amb espai d'aproximació inferior i aixeta monocomandament. Tots els elements a alçada adequada.