Turisme accessible: mobilitat reduïda

Museu d'Arqueologia

Entrada principal practicable amb rampes. A la sortida hi ha un petit desnivell, inferior a 5 cm a la porta, abans de baixar la rampa.
Visita a l'interior parcialment accessible:
· La nau i el claustre són accessibles amb petites rampes amb paviment empedrat lleugerament irregular.
· Exposició permanent no accessible (força escalons superiors a 5 cm).
· Espai de botiga parcialment accessible: està situat sobre una plataforma elevada accessible per un costat amb una rampa. Zones estretes i manca de visibilitat dels objectes de les vitrines superiors.
Visita dels jardins exteriors no accessible i amb dificultats per persones amb mobilitat reduïda: escalons superiors a 5 cm i irregularitats del terreny.
No disposa de WC adaptat.
Entrada reduïda de 3,5 € per a la persona titular de la targeta de discapacitat i un acompanyant.
Entorn exterior de molt difícil accés. Cal circular un tram de 50 - 75 m per la calçada empedrada del carrer Riu Galligants, amb circulació de vehicles.
Pàrquing reservat per PMR gratuït més proper: 1 plaça a la plaça de Sant Pere, a 190 m. Des d'aquí, dificultat per accedir al monestir (cal circular un tram de 50 - 75 m per la calçada empedrada del carrer Riu Galligants, amb circulació de vehicles).
Accés amb transport públic: parada més propera L11 Carrer Bellaire (no accessible), a 150 m. Parada accessible més propera L11 Jaume Pons i Martí, a 180 m.
Taxi: plaça d'accés al museu.