Turisme accessible: mobilitat reduïda

Museu d'Història de Girona

Entrada principal de difícil accés (escaló superior a 5 cm).
Recepció amb taulell adaptat a dues alçades.
Circulació interior parcial a través d'un recorregut alternatiu, al qual s'accedeix mitjançant un ascensor (de mida mitjana i adaptat). No es pot accedir a l'ascensor quan l'Arxiu Municipal està tancat (dilluns, dijous, divendres, dissabte a partir de les 15h i diumenges tot el dia. Durant aquests horaris només és visitable la planta baixa).
Es necessita acompanyament de personal del museu que indiqui el recorregut a seguir, per aquest motiu és necessari trucar prèviament per assegurar-ne la disponibilitat.

Espais accessibles:
· Planta baixa parcialment accessible: té tres espais de difícil accés (cementiri del convent de Sant Antoni de Pàdua, claustre del pati i sala amb exposicions de petit format) amb escalons superiors a 5cm.
· Primera planta: visita total seguint un recorregut alternatiu en ordre no cronològic.
· Segon pis: inaccessible.
· Tercer pis: parcialment accessible. Hi ha un espai de difícil accés (Girona s. XIX), amb escalons superiors a 5cm a dues plataformes elevadores amb un pes màxim de 150 kg.
· Exposició temporal: accés per l'ascensor, circulació interior parcial amb rampes, excepte una sala inaccessible, amb dos escalons superiors a 5cm.

WC mixt adaptat, per poder accedir cal demanar al personal del museu.
Els titulars de la targeta acreditativa de la discapacitat tenen entrada gratuïta amb un acompanyant.

Entorn exterior: accés pel carrer de la Força, carrer de vianants empedrat amb paviment bastant irregular i pendent d'entre el 8 i el 12% d'inclinació.
Pàrquing reservat per PMR gratuït més proper: 3 plaça a plaça dels Apòstols a 150 m amb fort desnivell (superior al 12%) per arribar al Museu.
Accés amb transport públic: parada més propera L11 Cort Reial, a 210 m (accessible, en vorera).
Taxi: el taxi para a la plaça de la Catedral, a 50 m o a la plaça de l'Oli, a 150 m.