Turisme accessible: mobilitat reduïda

Hotel Casa Cacao - El Celler de Can Roca ****

Espais comuns:

Accés a l'hotel per l'entrada principal, situada al Carrer Ginesta número 2, l'entrada està a nivell de carrer, totalment accessible amb una porta de vidre amb amplada suficient i amb visibilitat des de la recepció de l'Hotel. Tots els serveis i explicacions que es fan a recepció es realitzen a l'espai de sofàs de recepció, a l'alçada dels clients amb mobilitat reduïda.

A la recepció també hi trobem l'ascensor amb interior ampli per poder tenir accés a totes les plantes de l'edifici. Passadissos amb amplada i espais de gir adequats per accessibilitat. 1 WC comú mixt a la planta baixa completament adaptat i amb accés des de la recepció hotel. Xocolateria i cafeteria accessible des de l'entrada del carrer i des de l'interior de l'hotel. Restaurant-Bar a la Terrassa de l'Hotel, accessible amb ascensor, des de l'interior de l'hotel. Espai de restauració interior i exterior adaptat. Tots els àpats són servits a taula.

Habitació:

1 habitació Junior Suite, totalment adaptada i equipada a la primera planta, accés mitjançant ascensor.
Alçada del llit, sofà, cadira i mobiliari adequats a l'alçada. Alçada adequada dels elements a manipular: llums, interruptors,... WC i dutxa dins de l'habitació, totalment adaptats. WC amb una barra abatible i dutxa amb efecte pluja amb barra d'autoajuda, carxofa de dutxa regulable en alçada i seient abatible. Tots els elements de l'habitació són del mateix disseny i qualitat que la resta d'habitacions.

Entorn exterior i entrada:

Accés per Carrer Ginesta num.2, totalment adaptat. Espai reservat gratuït de pàrquing de càrrega i descàrrega per a clients de l'Hotel a 20 metres de l'entrada principal amb accés adaptat amb rampa i baranes a Plaça Catalunya. Places de pàrquing amb tarifa reduïda a 200 metres de l'Hotel, anomenat Saba Santa Caterina i adaptat per persones amb mobilitat reduïda.