Notícies

Arriba la 62a edició de Girona, Temps de Flors, del 13 al 21 de maig

08/05/17 | Com en els anys anteriors s’ampliarà el servei de trens a la ciutat i s’oferirà un 35% de descompte en els trens AVE.

Un any més Girona celebra el seu festival més esperat de la primavera, Temps de Flors. Per tal d’oferir un millor servei al visitant s’ampliarà el servei de trens i s’oferiran descomptes d’un 35% en trens AVE des de les diferents ciutats de l’Estat. Aquest descompte s’aplicarà mitjançant un codi promocional que ja es pot aconseguir des del web de Girona Turisme.

En aquesta propera edició cal destacar l’augment de projectes florals, un total de 195, així com també l’ampliació del recorregut de les exposicions cap a la vall de Sant Daniel, concretament fins a la muntanya de la O. Altres novetats seran les obres que alguns artistes han dedicat a la crisi dels refugiats, i els espectacles de llum i foc a càrrec de The Musical Fire Kult i Taller de Magnèsia.

Finalment, com cada any hi haurà propostes culturals com la 6a edició del Festival de Música A Cappella, amb les iniciatives de l’Associació d’Hostaleria de Girona i la Fecasarm de #Gastroflors i flors de nit, així com també el concurs d’aparadors i decoració interior per als comerços i establiments de la ciutat, entre altres activitats.

Els organitzadors del festival i tots els seus col•laboradors i patrocinadors faran possible un any més poder gaudir de la ciutat en la seva màxima esplendor durant els nou dies de Girona, Temps de Flors.