Notícies

Girona, Destinació de Turisme Esportiu present a la fira Expo Sports Outdoor

07/03/17 | Els dies 10 i 11 de març Girona assistirà a l’Expo Sports Outdoor, la fira esportiva referent de l’Estat espanyol sota la marca Destinació de Turisme Esportiu.

La ciutat de Girona serà present a l’Expo Sports Outdoor a la Fira de Barcelona els dies 10 i 11 de març. Aquest certamen se celebra paral•lelament a la Zurich Marató de Barcelona, es tracta d’una fira amb més 150 expositors que atreu uns 60.000 esportistes d’arreu del món, interessats a conèixer l’oferta del sector. Entre els visitants destaquen corredors experimentats, especialistes de trail, amants del triatló o apassionats del ciclisme, que la converteixen en la fira esportiva referent a l’Estat espanyol.

Durant aquests dies, Girona presentarà l’oferta esportiva de la ciutat, empreses i establiments especialitzats, rutes, activitats esportives i allotjaments adaptats a les necessitats dels esportistes.
L’acció s’emmarca en el pla de promoció de Girona com a Destinació de Turisme Esportiu, i es fa conjuntament amb el Patronat de Turisme Girona Costa Brava.