Notícies

Renfe inicia la campanya “I Love Febrero” en què se sorteja una escapada a Girona

09/02/17 | Aquest mes de febrer Renfe ha iniciat una campanya promocional, en la qual es poden obtenir bitllets d’AVE amb descomptes de fins al 70%, a més d’un concurs d’Instagram en què se sortegen escapades a quatre ciutats de l’Estat Espanyol, entre elles Girona.

La campanya promocional “I Love Febrero”, promoguda per Renfe, facilita escapades romàntiques a diferents ciutats i ofereix 600.000 bitllets de tren a preus promocionals, fins al 70% de descompte. La promoció és vàlida des d’1 al 28 de febrer de 2017, hi participen diferents destinacions, entre elles Girona per primera vegada.
A més dels descomptes, la companyia ha organitzat també un concurs d’Instagram, per participar-hi cal compartir una fotografia que combini el ferrocarril i el romanticisme amb l’etiqueta #ILoveFebrero i mencionar @renfeoficial. El concurs es va iniciar el 6 de febrer a les 12.00 hores i hi ha temps per participar-hi fins al 13 de febrer a les 12.00 hores. Entre totes les fotografies participants s’escolliran les quatre millors, i els premis seran una escapada romàntica a Salamanca, València, Gijón o Girona. L’escapada a Girona inclou dos bitllets d’anada i tornada, dues nits d’hotel, sopar per a dues persones, una visita guiada i un circuit amb el tren turístic Girona City Tour. Aquesta campanya compta amb la col•laboració de l’Associació d’Hostaleria de Girona, l’Associació de Guies de Girona i el City Tour, gestionat per l’empresa Julià Tours. Les bases del concurs estan publicades en el web següent: http://bit.ly/ILoveFebrero.