Notícies

Torna el Girona 10 amb novetats, grans descomptes i moltes activitats

18/01/17 | Els dies 27, 28 i 29 de gener, torna una nova edició del Girona 10, més de 8.000 places i noves propostes a 10 euros.

Després de l'èxit d'altres edicions de Girona 10, aquest any tindrà lloc la sisena edició de l'esdeveniment. Durant un cap de setmana, del 27 al 29 de gener, es podrà gaudir d'allotjament i menús de restaurants per 10 euros, a més de descomptes en comerços i moltes altres activitats com curses, mercats, visites guiades, concerts, etc.

Per tal de poder accedir a les places d'allotjament i als menús de restaurants caldrà participar en el sorteig a través del web www.girona10.net, fins al 16 de gener, i el dia 17 de gener s'anunciaran els guanyadors.

A part de les places que se sortejaran es podrà gaudir de moltes altres activitats i descomptes per a tothom. Aquest any com a novetat destaquen les visites guiades pels escenaris de Joc de trons i la Nit 10. A més, durant aquest cap de setmana hi haurà tastets gastronòmics, visites tematitzades nocturnes a la catedral, la 2a Cursa de Carnestoltes, la matinal esportiva, mercats, entre moltes altres activitats que completaran l'agenda del Girona 10.