Notícies

Els Giang Brothers aconsegueixen un nou rècord Guinness a les Escales de la catedral de Girona

04/01/17 | Les escales de la catedral van ser l'escenari d'un gran espectacle que va quedar registrat en el World Guinness Record del 2016, pujar 90 escalons en equilibri amb el cap en 52 segons.

El passat dijous 22 de desembre els Giang Brothers, dos artistes d'un dels circs més reconeguts del Vietnam, van aconseguir batre el rècord d'ascens d'escales en equilibri amb el cap, l'un sobre l'altre. El rècord Guinness consistia a pujar el nombre més gran d'esglaons possible en un minut. Fins al moment el rècord era de la parella d'artistes xinesos Tang Tao i Su Zengxjan, que l'any 2014 a la ciutat de Xiamen (Xina) van pujar 25 esglaons en un minut en aquesta difícil posició.

Els dos germans van aconseguir superar el rècord anterior arribant a pujar els 90 esglaons de la catedral en menys d'un minut, concretament en 52 segons. L'acte quedarà enregistrat al llibre Guinness. Els dos artistes han format part de l'espectacle del Gran Circ de Nadal que es pot veure cada any a finals de desembre la ciutat de Girona.