Notícies

Girona prepara un repte interactiu per a la Sant Silvestre

15/12/16 | El dia 31 de desembre tindrà lloc la 12a Cursa de Sant Silvestre de Girona, i la 7a Minicursa de Sant Silvestre per als més petits, i per començar a escalfar motors s'ha organitzat un repte esportiu obert a tothom.

La Destinació de Turisme Esportiu (DTE) Girona s'ha adherit a la plataforma Costa Brava Pirineus Sports Friendly, la qual té per objectiu la promoció dels esdeveniments esportius del territori gironí a través de reptes que fomenten una vida activa i dinàmica. Aquest any, aprofitant l'esdeveniment de la cursa de Sant Silvestre del 31 de desembre, l'Ajuntament de Girona ha col·laborat en l'organització d'un nou desafiament esportiu.

La prova es du a terme a través de l'aplicació mòbil WeFitter, en la qual es proposen diferents objectius esportius en què cal assolir un nombre concret de punts, quilòmetres recorreguts o calories cremades. Els usuaris poden participar en aquests reptes i aquells que assoleixin l'objectiu poden guanyar descomptes o premis.

Per la Sant Silvestre de Girona, l'objectiu és aconseguir 400 punts fent running o caminant. Tots aquells que assoleixin el repte i arribin als 400 punts obtindran un codi de descompte per passar una nit a algun allotjament adherit al segell de DTE Girona, atorgat per l'Agència Catalana de Turisme. A més, a part del descompte en allotjament, entre tots aquells que superin el repte se sortejaran àpats per a dues persones en diferents restaurants de la ciutat.

Per participar-hi només cal inscriure-s'hi a través de la plataforma següent i seguir les indicacions: http://bit.ly/reptessilvestre