Notícies

Sea Otter, el festival del sector de la bicicleta més gran del món, arriba a Girona la primavera del 2017

30/10/16 | El Festival Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show és un dels esdeveniments de ciclisme i esport a l'aire lliure més grans i complets del món.

L'esdeveniment ciclista, originari de Califòrnia, tindrà lloc per primera vegada a Europa el 2, 3 i 4 de juny i posicionarà, la destinació Girona- Costa Brava com a icona a Europa en el sector de la bicicleta i situa el territori al màxim nivell del ciclisme mundial.

El nucli del festival, que comptarà amb la presència confirmada de les millors marques del món del ciclisme, s'ubicarà al Pavelló Municipal Girona - Fontajau i els seus voltants. Dins el pavelló hi haurà la zona d'exposició de productes, accessoris i serveis, mentre que el seu exterior allotjarà les sortides i arribades dels esdeveniments esportius de nivell internacional, proves populars, exhibicions i zones de paddocks.

L'organització preveu l'assistència de més de 20.000 persones al festival, que serà un gran aparador tant per a les marques més consagrades com per a marques més joves i nous productes.