Notícies

Girona potencia la seva projecció internacional com a Destinació de Turisme Esportiu

27/10/16 | L'any 2015 la ciutat de Girona va rebre la certificació de Destinació de Turisme Esportiu (DTE) per l'Agència Catalana de Turisme.

Des de l'Ajuntament de Girona s'està desenvolupant un pla d'actuacions enfocat a captar dos tipologies de públic: per una banda, es pretén atraure un turisme familiar i de qualitat interessat en la pràctica esportiva, i per l'altra, captar esportistes professionals i posicionar Girona com a destinació d'entrenament.

Girona va ser present al workshop especialitzat en turisme esportiu organitzat per l'Agència Catalana de Turisme a l'Hospitalet de Llobregat, amb una agenda d'entrevistes amb els diferents intermediaris i agències professionals, durant les quals es va presentar l'oferta de Girona com a Destinació de Turisme Esportiu (DTE).

L'objectiu de l'Ajuntament de Girona és posicionar la ciutat en el mapa mundial en l'àmbit del turisme esportiu. Amb aquesta acció és pretén atraure un turisme familiar i de qualitat i també captar esportistes professionals.