Notícies

"Joc de Trons", el plat fort de les noves visites cinematogràfiques a Girona

09/08/16 | La ciutat utilitza la popularitat que li ha donat la darrera temporada de la sèrie, per estrenar unes visites guiades sobre les localitzacions filmades, a partir de l'11 d'agost.

A partir de l'11 d'agost Girona presenta una nova proposta per descobrir la ciutat des d'un vessant cinematogràfic. Les visites guiades programades per aquest estiu tenen com a objectiu donar a conèixer les localitzacions que han sortit de Girona a diferents pel·lícules i sèries de televisió on la sèrie Joc de Trons hi té un paper rellevant. Des que es va saber que Girona seria protagonista de la sèrie, han arribat visitants i turistes de totes les procedències que s'han interessat per diversitat de temes relacionats amb Joc de Trons, i que volen saber-ne més. Les tres visites, que inclouen l'entrada a l'exposició "Girona Plató" de la Casa Pastors, són les següents:

1.- Lights, camera, action Girona, una visita guiada pel Barri Vell per conèixer i parlar de les principals pel·lícules que s'han rodat a la ciutat amb una llarga trajectòria cinematogràfica que comença el 1912, i que l'han projectat internacionalment. La durada de la visita, adreçada a tots els públics i en català, serà d'una hora i mitja i es farà els dijous a les 20.30h, a un preu de 12 € per persona.

2.- Game of Girona locations. Girona es pot reconèixer en 30 dels 500 minuts que ha tingut la darrera temporada de Joc de Trons. Els productors de la sèrie van trobar a la ciutat escenaris mítics, que transmeten passats gloriosos i que són el motiu d'aquesta visita, que va adreçada tant al públic en general com als amants de la sèrie. La durada de la visita, que es farà en català, serà d'una hora i mitja i està programada els dimarts a les 20.30h, a un preu de 10 € per persona.

3.- Game of Girona experience. Girona és la gran protagonista de la sisena temporada, i s'està veient a tot el món (més de 20 milions d'espectadors només als Estats Units i 173 països que l'emeten). El motiu de la visita és conèixer com i on va començar tot, les particularitats, els escenaris... i parlar, gaudir i experimentar Joc de Trons durant 3 hores. Les visites seran en català (i en castellà, francès o anglès, sota demanda). Per gaudir plenament d'aquesta visita es recomana haver vist la 6a temporada. Aquesta cita, serà els dissabtes a les 19h, i tindrà un preu de 30 € per persona.

Aquest no és el primer producte cinematogràfic que ofereix la ciutat de Girona, ja que des del Museu del Cinema s'han impulsat diverses activitats i projectes entorn el setè art. Aquest equipament és un referent del cinema a tota Europa, ja que la seva col·lecció d'enginys cinematogràfics permet fer un recorregut des dels orígens de la indústria del cinema fins a l'actualitat.

Per informació i reserves, aquí o:
Punt de Benvinguda
Telèfon: 972 21 16 78
E-mail: gironabooking@gmail.com