Notícies

Girona, Temps de Flors rep més visitants internacionals

11/07/16 | Els turistes provinents de fora de Catalunya han augmentat un 3'6% respecte de l'any anterior i ja representen prop del 14% del total.

Girona, Temps de Flors ha experimentat aquest 2016 un augment dels visitants internacionals, que ja representen prop del 14% del total de les 254.455 persones que s'estima que van passar per la ciutat amb motiu de l'esdeveniment, del 7 al 15 de maig. Aquest i altres resultats són fruit de l'estudi sobre el moviment turístic a partir de dades mòbils reals que es va fer durant el festival per segon any consecutiu.

Les dades de l'estudi estimen que les persones que han passat per la ciutat del 7 al 15 de maig amb motiu de Girona, Temps de Flors han estat 254.455, un 4% més que el 2015 (244.199 visitants). Cal tenir en compte que d'aquest còmput s'ha eliminat una població estimada de 82.500 residents.

Aquest estudi és una eina indispensable per poder planificar bones estratègies turístiques, i imprescindible per poder treballar seriosament i amb rigor basant-nos en informació.

El 2015 Girona va ser una ciutat pionera a l'Estat en l'anàlisi, a partir de dades mòbils reals, de l'afluència, el comportament i l'origen dels turistes a la ciutat. Aquest 2016 s'ha tornat a fer aquest estudi, basat en l'eina Smart Steps desenvolupada per Movistar, que permet fer una anàlisi qualitativa dels turistes basada en aspectes com la procedència, l'edat o el gènere.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]