Notícies

Girona se suma al projecte ecoturístic "From Bark To Bottle", destinat a donar a conèixer els valors del suro al públic internacional

14/07/16 | L'Ajuntament de Girona i el Consorci de les Gavarres han signat un conveni de col·laboració per portar a terme aquesta iniciativa.

L'Ajuntament de Girona i el Consorci de les Gavarres participen en la divulgació dels valors del suro a través del projecte ecoturístic "From Bark To Bottle".

"From Bark To Bottle" vol acostar la cultura del suro al públic nord-americà i internacional. En aquesta línia, aquest projecte ha permès donar a conèixer la realitat surera i el territori de les Gavarres a través d'un viatge de 4 dies de durada que ha inclòs visites a les Gavarres i el seu entorn i activitats diverses dissenyades pel Consorci. "From Bark to Bottle" està impulsat per la Fundació Americana Cork Forest Conservation Alliance. Els participants d'aquesta segona edició del viatge també han gaudit dels atractius de la ciutat de Girona, en especial de la seva riquesa patrimonial, històrica i gastronòmica a través d'una visita guiada pels espais més emblemàtics del Barri Vell de Girona.

Al 2016 s'han programat un total de 4 viatges, els quals s'adrecen principalment al públic nord-americà, amb un poder adquisitiu alt, que busca experiències de qualitat, exclusives i responsables.