Notícies

Turisme Girona ha editat la nova guia d'activitats d'estiu en diversos idiomes

06/07/16 | Per a tots aquells visitants que ens visiten durant aquests mesos, des del Servei de turisme de l'Ajuntament s'ha editat una guia d'activitats.

Ja és estiu i l'oferta d'oci i cultural a la ciutat de Girona no s'atura. Per a tots aquells visitants que ens visiten durant aquests mesos, des del Servei de Turisme de l'Ajuntament s'ha editat una guia d'activitats. Aquest publicació conté informació pràctica, agenda d'activitats, adreces i telèfons dels principals serveis i més informació útil com poden ser les piscines municipals, l'oci nocturn i la restauració.

Enguany s'ha editat en català, castellà, francès i anglès i es distribuirà a les oficines de turisme, i allotjaments que ho desitgin.

Per als locals i residents, la Guia del Club Cultura per als mesos d'estiu també ha estat publicada, i ja està disponible a diversos punts de la ciutat. La guia inclou tota la programació cultural de Girona, entre el 21 de juny i l'11 de setembre. Les guies estaran disponibles a l'Oficina de Turisme de la Rambla i al Punt de Benvinguda Girona - Gironès.