Notícies

Girona acollirà les desfilades de 13 dissenyadors d'avantguarda a la 2a edició de Gimoda

06/06/16 | Del 8 a l'11 de juny Girona acollirà una nova edició de Gimoda, la plataforma per donar a conèixer i impulsar el sector tèxtil i de moda gironí, on es presentaran les propostes de 13 dissenyadors i marques.

Agimod (Associació gironina per a la promoció de la moda) i l'Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, impulsen Gimoda com a instrument de promoció del sector de la moda i el disseny i punt de trobada a través de desfilades i activitats paral·leles com: xerrades, sessions de networking, pop-up stores i propostes d'oci. En aquesta segona edició de la passarel.la participaran tretze dissenyadors i marquescom són Bella Lola, Carme Puigdevalli Plantés, Celia Vela, Dibba, Josep Abril, Nuria Serra, Pau Esteve, Piuetnau, Roser Martinez, Sita Murt, Sylvia Calvo, o Who i Yerse.

AGImod és una associació sense ànim de lucre que es funda el 2014 per tal d'aglutinar i emparar tots els agents que conformen el sector del tèxtil i de la moda dins l'àmbit de les comarques gironines. AGImod pretén donar suport a col·lectius tan diversos com joves dissenyadors tèxtils, empresaris consolidats, institucions, escoles privades o qualsevol altre participant de l'activitat relacionada amb la moda, a més de canalitzar la projecció i promoció del sector i dotar-lo dels recursos necessaris per dinamitzar el seu desenvolupament i consolidar-lo com a referent a nivell nacional.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]