Notícies

Ja a la venda el llibre fotogràfic de la 61a edició de Girona, Temps de Flors

13/05/16 | Es pot adquirir a la majoria de llibreries de Girona, a les oficines de turisme i també per internet a partir de divendres 13 de maig.

Després d'haver-se exhaurit pràcticament els llibres editats en les exposicions anteriors (anys 2013, 2014 i 2015), avui s'ha presentat l'edició corresponent al Girona, Temps de Flors 2016.

Es tracta d'una publicació més completa que mai, que recopila en quasi 190 planes de fotografies d'alta qualitat els muntatges d'una de les exposicions florals més importants del món. Les instantànies van acompanyades de textos (en català, castellà i anglès) que expliquen els conceptes i autors que hi ha darrere de cada muntatge floral exposat al Barri Vell de la capital gironina. Aquesta és l'única publicació que recull anualment, amb textos i imatges, els muntatges de cada edició de Temps de Flors, i la d'aquest any està editada per primer cop a terres gironines -les edicions anteriors es van imprimir i enquadernar a Barcelona.

El llibre de Temps de Flors també té presència a les xarxes socials (a Facebook, "Llibre Temps de Flors"; a Twitter, @llibreflors i a Instagram @llibretempsdeflors), en què es comparteixen les diferents etapes del procés de creació.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]