Notícies

Més espais singulars i naturals a la 61a edició de Girona, Temps de Flors

28/04/16 | Aquest any es tindrà l'oportunitat de visitar els murs romans de l'antic hospital de la ciutat o de passejar per una platja fluvial al riu Ter, entre altres.

Durant aquests els nou dies de Temps de Flors (del 7 al 15 de maig), es podran visitar 134 espais guarnits amb projectes florals. Com a novetats, enguany es podran veure els murs d'època romana que estan localitzats en un edifici del carrer del Riu Galligants, que semblaria que havia acollit un hospital a l'edat mitjana i que properament acollirà un balneari urbà de la ciutat. Amb motiu d'aquest nou ús, aquesta serà l'única oportunitat per visitar aquestes troballes arqueològiques.

Aquest any, seguint la línia de les últimes edicions, Temps de Flors fa un pas més en la implicació dels barris de la ciutat en el festival. Mentre que el barri de Carme Vista Alegre es consolida com a punt del recorregut floral, els barris de Santa Eugènia i Sant Narcís participaran també en l'exposició.

La platja fluvial del riu Ter, les fonts del Barri Vell i el camí del passeig Arqueològic fins a l'ermita del Calvari seran alguns dels nous espais que inclouran projectes florals en aquesta edició. També es podran veure projectes singulars i suggestius als soterranis de la Catedral i a les escales de la basílica de Sant Feliu.

La cultura tindrà també un pes especial aquest any. La cinquena edició de Girona A Cappella Festival omplirà la ciutat de música. A més, el dimecres 11 de maig -dia en què Temps de Flors s'allargarà fins a les 12 de la nit- es farà un concert de campanes al Barri Vell de la ciutat.

En aquesta 61a edició de Girona, Temps de Flors, i com a cloenda de les activitats per commemorar el 30è aniversari de l'agermanament entre Albi i Girona, la ciutat occitana ha volgut implicar-se en l'esdeveniment gironí més internacional i s'ha encarregat d'elaborar un projecte que es podrà veure als jardins de la Torre de Carlemany.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]