Notícies

El Girona Gran Fondo, un punt de trobada ciclista del 6 al 12 de juny

21/05/16 | Aprofitant la celebració de la prova Girona Gran Fondo es portarà a terme la primera acció conjunta #DTEGirona, entre l'Ajuntament, l'Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

El proper 6 de juny començarà a la ciutat la tercera edició del Girona Gran Fondo, durant el qual s'han programat diferents proves i activitats aptes per a tots els públics que convertiran Girona en un punt de trobada ciclista fins a l'12 de juny. Aprofitant l'esdeveniment esportiu, es portarà a terme la primera acció conjunta #DTEGirona entre l'Ajuntament de Girona, l'Agència Catalana de Turisme (ACT) i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L'acció es basa en un fam trip (viatge de familiarització) amb una vintena d'operadors turístics d'Anglaterra, el Benelux, Dinamarca, els Estats Units i Alemanya especialitzats en aquest esport, que vindran a Girona els propers 6 i 7 de juny i participaran en una de les proves.

Per a Girona és important potenciar els esdeveniments marca DTE, com el Girona Gran Fondo, amb l'objectiu de captar esportistes en l'eix internacional, sense descuidar la proximitat, que ens donin visibilitat i posicionin Girona com a destinació per a la pràctica de certs esports, i especialment el ciclisme i el cicloturisme.

Durant tota la setmana hi haurà quatre activitats ciclistes: la pujada cronometrada als Àngels, la cursa nocturna pel Barri Vell (10 voltes de 250 m contrarellotge), el Descens Urbà i la prova Girona Gran Fondo, de 125 km de recorregut. Es preveu una participació d'uns 300 ciclistes de diferents països, fet que situa la ciutat de Girona a primer nivell internacional. Alguns dels participants s'allotjaran en hotels certificats de la DTE, com l'hotel Ultònia que, a més, acollirà un workshop.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]