Notícies

Girona es promociona al saló de turisme B-Travel a Barcelona

20/04/16 | Del divendres 15 al diumenge 17 d'abril, l'Ajuntament de Girona ha participat en la fira B-Delicious, dins del saló de turisme B-Travel.

Aquest cap de setmana passat s'ha celebrat a Barcelona una nova edició del Saló B-Travel (anteriorment SITC) on s'han promocionat diferents destinacions turístiques, experiències lúdiques i escapades per a tots els públics. Dins de la fira, hi ha hagut una zona específica de gastronomia, el B-Delicious, un punt de trobada de productes gastronòmics i tastets per donar a conèixer la cultura gastronòmica de cada territori.

L'Ajuntament de Girona ha estat present al B-Delicious amb un espai que ha combinat la informació turística i la degustació de tastets gastronòmics de la cuina de mercat i la cuina tradicional de la ciutat. En un any en què Catalunya ha estat nomenada Regió Europea de la Gastronomia, Girona vol potenciar la difusió de la cuina gironina, amb diverses accions promocionals i de comunicació, com l'assistència a aquesta fira.

Aquesta acció s'emmarca dins del conjunt d'activitats promocionals que la regidora delegada de Turisme, Gloria Plana, preveu desenvolupar durant l'any 2016 amb l'objectiu d'impulsar el turisme com a sector econòmic clau per a la ciutat. "Girona és una ciutat amb un producte gastronòmic excel·lent; la seva ubicació entre el mar i la muntanya situa Girona en una posició estratègica per a trobar els millors productes als nostres mercats i l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona ha format grans cuiners que ens fan d'ambaixadors gastronòmics per tot el món. Cal que donem a conèixer els nostres atractius, culturals, esportius, congressuals, etc, i la gastronomia té i tindrà un pes rellevant en la promoció de la ciutat, perquè ens ajuda a posicionar-nos en el mapa de les destinacions turístiques a nivell internacional."