Notícies

Nou festival a Girona per als amants i professionals de les sèries, el Plot Series Fest

24/04/16 | Es tracta de la primera edició d'un festival que té com a objectiu esdevenir el punt de trobada de seriòfils i professionals del sector. El certamen projectarà durant sis dies sèries de gran repercussió internacional al Teatre Municipal de Girona

Del 26 d'abril a l'1 de maig tindrà lloc el Plot Girona Series Fest, un festival dedicat a la divulgació i anàlisi de les sèries televisives. El certamen, que se celebrarà al Teatre Municipal de Girona l'endemà de l'estrena del primer capítol de la sisena temporada de Joc de trons, vol ser un nou aparador de les produccions televisives de major projecció internacional i convertir-se en el punt de trobada de professionals i divulgadors del sector.

La primera edició del Plot Girona Series Fest s'inaugurarà amb la projecció del capítol pilot de la prestigiosa sèrie danesa Borgen, punta de llança de la ficció política actual, i és per això que s'ha programat una sessió molt especial precedida d'un debat entre sis diputats al Parlament de Catalunya.

En els dies successius, el Plot estrenarà en pantalla gran alguns episodis de sèries com The Catch, House of Cards o Penny Dreadful. En la cloenda, l'1 de maig, es podrà veure a l'Auditori de La Mercè el primer episodi de la segona temporada de la websèrie Les coses grans, amb la presència del seu creador, Roger Coma; i un capítol especial de la sèrie ¿Qué fue de Jorge Sanz? , una producció original Movistar+ dirigida per David Trueba. Entre els convidats del festival també hi haurà guionistes, crítics de televisió, escriptors i periodistes.

El Plot Girona Series Fest neix amb la voluntat d'atreure persones i visitants i alhora de produir continguts relacionats amb l'audiovisual i prepara, de cara a l'any que ve, una segona edició del Plot que inclourà un congrés professional sobre el món de les sèries de televisió.

Podeu consultar tota la informació al web
[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]