Notícies

Del 15 al 24 d'abril, 36a edició de la Setmana Gastronòmica de Girona

18/04/16 | Girona acull la 36a edició de la Setmana Gastronòmica del 15 al 24 d'abril, una mostra culinària de referència tant a la ciutat com a la comarca.

Durant aquests dies, un total de 37 restaurants ubicats a la mateixa ciutat i a l'entorn més proper hi participen oferint diferents tipus de menús gastronòmics maridats amb productes de qualitat i de la nostra terra amb uns preus molt variats que van des de 15 fins a 144 euros.

Com a novetat, hi haurà ofertes especials en diferents allotjaments que formen part de l' AHTRG per tal de poder oferir facilitats a qui vulgui gaudir d'altres aspectes de la ciutat i el seu entorn, a més a més de la seva gastronomia.

L'objectiu d'aquesta mostra gastronòmica és, com al primer dia, donar a conèixer el talent i les noves tendències culinàries dels nostres xefs i promoure la cuina gironina per tal de posicionar-la en un lloc destacat del mapa gastronòmic.

Per a la mostra d'enguany es compta amb el patrocini de "La Caixa" i el Celler Mas Llunes, del qual s'han triat els vins amb els quals es maridaran els menús gastronòmics.

[ ASSOCIACIÓ D'HOSTALERIA ]