Notícies

L'Ajuntament de Girona organitza una programació especial per a l'estrena de "Joc de trons"

12/04/16 | El Teatre Municipal acollirà diverses activitats relacionades amb la sèrie el dilluns 25 d'abril, entre les quals la projecció del primer episodi "The red woman" en versió original i subtitulat en català

El proper 25 d'abril, l'Ajuntament de Girona ha organitzat una sèrie d'activitats al voltant de l'estrena del primer capítol de la sisena temporada de la sèrie Joc de trons i que tindrà lloc al Teatre Municipal de Girona. Totes les activitats seran d'accés lliure i gratuït, malgrat que caldrà adquirir de manera anticipada les entrades per assistir a l'estrena.

L'activitat principal de la jornada del 25 d'abril serà a les 20 h, amb la projecció d'aquest primer episodi de la nova temporada de la sèrie, titulat "The red woman" ("La dona vermella"), en versió original subtitulada en català. Aquesta serà, de fet, la primera ocasió en què es podrà veure un capítol de Joc de trons amb subtítols en llengua catalana.

En aquest sentit, durant els dies 25 i 26 d'abril, de les 9.30 a les 13.30 h i de les 16 a 20 h, s'instal·larà a la planta baixa del Teatre Municipal el famós tron de la sèrie, acompanyat d'un photocall. D'aquesta manera, tothom qui ho vulgui es podrà fer una fotografia assegut en el que ha esdevingut el símbol de la producció televisiva d'HBO.

Les entrades anticipades per assistir a l'estrena del primer capítol de la sisena temporada es podran adquirir a partir d'aquest dijous a les 13 h a través de la plataforma de venda d'entrades en línia Koobin i a les taquilles del Teatre Municipal.

Podeu consultar tota la informació al web
[ JOC DE TRONS ]