Notícies

Girona impulsa una campanya per posicionar-se com a destinació de turisme esportiu

06/04/16 | Girona va obtenir la certificació de destinació de turisme esportiu (DTE) el passat mes de juliol en la modalitat de multiesports (atletisme, tennis, natació, ciclisme i running)

S'han planificat una sèrie d'actuacions que es divideixen en dos eixos: el de proximitat, per atraure famílies i esportistes amateurs, i l'internacional, per captar esportistes professionals que facin d'ambaixadors de la DTE Girona.

Un dels objectius d'aquesta campanya és la posicionar Girona com un referent del turisme esportiu, diversificar l'oferta i desestacionalitzar el turisme de la ciutat. En aquest sentit, pel que fa a la captació de turisme familiar, cal ressaltar algunes de les propostes que oferiran els caps de setmana els hotels adherits a la DTE per a les persones que s'inscriguin a les curses i esdeveniments DTE 2016, com ara un 20% de descompte sobre la tarifa de l'establiment hoteler o servei d'esmorzar a les 7 h i sortida de les instal·lacions a les 15 h el dia de l'esdeveniment esportiu. A més, els esportistes que s'allotgin als establiments hotelers de la DTE i la seves famílies podran gaudir d'un 50% de descompte en l'ús dels equipaments esportius municipals.

Girona va obtenir la certificació de destinació de turisme esportiu (DTE) el passat mes de juliol en la modalitat de multiesports (atletisme, tennis, natació, ciclisme i running). Des de llavors, la ciutat ha treballat amb els agents del territori vinculats amb el món de l'esport per promoure la marca de destinació de turisme esportiu.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]