NotÝcies

Girona, una de les 10 millors ciutats d'Europa per fer una escapada segons "The Guardian"

30/03/16 | El prestigiˇs diari britÓnic ha publicat un article on recomana visitar l'arquitectura modernista, el Museu d'Hist˛ria dels Jueus o la Catedral

Girona Ús una de les deu ciutats europees que el diari britÓnic The Guardian ha seleccionat com a millors ciutats d'Europa per fer una escapada. La Catedral, l'arquitectura modernista o el Museu d'Hist˛ria dels Jueus sˇn alguns dels punts que el periodista especialitzat en viatges Will Coldwell ha escollit per destacar la ciutat en l'article en el qual recomana visitar Girona.

IlĚlustrat amb una imatge de la pujada de Sant MartÝ, l'article fa referŔncia tambÚ a l'oferta gastron˛mica i d'oci de la ciutat, concretament a El Celler de Can Roca, el Sunset Jazz Club o la cafeteria La FÓbrica, aixÝ com a les qualitats de Girona com a indret de prÓctica esportiva.

En el seu article, Coldwell assenyala tambÚ que Girona ofereix al visitant una mostra de la cultura catalana sense haver de suportar la muniˇ de turistes que habitualment passegen per Barcelona en temporada alta i recomana combinar l'estada a la ciutat amb visites a la Costa Brava.

La resta de ciutats recomanades a l'article sˇn La Valletta (Malta), Marsella (OccitÓnia - Franša), Dubrovnik (CroÓcia), Sarajevo (B˛snia i Hercegovina), Brno (Rep˙blica Txeca), Tallinn (Est˛nia) i Graz (└ustria).