Notícies

Oferta de cap de setmana dels hotels de la Destinació de Turisme Esportiu

24/03/16 | Els hotels de Girona que formen part del segell DTE (Destinació de Turisme Esportiu), ofereixen un 20% de descompte als participants d'esdeveniments esportius de la ciutat, entre d'altres avantatges.

Recentment Girona ha aconseguit el segell DTE que atorga l'Agència Catalana de Turisme. La ciutat compta amb diferents establiments hotelers adaptats a les necessitats dels i les esportistes, i que ofereixen serveis específics com flexibilitat horària per servir àpats, pícnics preparats i pensats per a la pràctica esportiva, informació esportiva per als seus clients, venda de productes energètics, o aparcament tancat i segur per a les bicicletes en el cas dels hotels adaptats per a ciclistes, entre d'altres.

Per a totes aquelles persones que participen en esdeveniments esportius de la ciutat, els hotels inclosos dins d'aquest segell ofereixen un paquet especial de cap de setmana que inclou un 20% de descompte sobre la tarifa de l'establiment hoteler (dormir i esmorzar).
D'altres avantatges per als usuaris d'aquesta oferta són el 50% de descompte en l'ús de les instal·lacions esportives municipals per als esportistes i els seus familiars o la possibilitat de fer el check out a les 15h. Per poder acollir-se a aquesta oferta, la persona interessada ha de mostrar un comprovant que acrediti que està inscrita a l'esdeveniment esportiu per al qual el sol·licita. L'oferta és vàlida per als esdeveniments de la DTE organitzats a la ciutat de Girona.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]