Notícies

La quarta edició del Girocàmping creix en superfície i activitats

17/02/16 | La fira de càmpings i parcs de vacances, que tindrà lloc del 3 al 6 de març al Palau de Fires de Girona, arriba enguany amb més activitats i més superfície dedicada a la zona d'exposició.

La fira, única a l'Estat espanyol per les seves característiques, ja té 136 expositors confirmats i ha augmentat en aquesta edició la presència d'empreses provinents de l'Estat francès. A Girocàmping es podran veure les últimes novetats i tendències del sector, les empreses que hi exposen presentaran els nous models de bungalows, mobile homes i autocaravanes.

La recreació amb espais verds, arbres i altres elements farà que els visitants puguin viure per unes hores tota l'oferta que poden trobar en un càmping, envoltats de natura, i amb activitats i diversió per tota la família. S'han previst diferents espais tematitzats amb elements que recrearan les quatre estacions de l'any, ja que hi ha un bon nombre de càmpings que obren els dotze mesos de l'any.

Per aconseguir que el visitant pugui viure l'experiència d'una estada en un càmping hi haurà, entre altres activitats, desfilades de mascotes de càmping, tallers de globoflèxia, pallassos, circuits amb ponis, castells inflables o una minidisco. A la fira també hi haurà una part de menjar amb food trucks.

Girocàmping està organitzada per l'Associació de Càmpings de Girona i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l'Agència Catalana de Turisme.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]