Notícies

Nou projecte per impulsar el turisme de negocis a Olot, Girona i Lloret

15/02/16 | Aliança pionera a Catalunya que neix amb la voluntat de treballar conjuntament per ser punt d'atracció del turisme de negocis.

El projecte Olot-Girona-Lloret és la suma de les iniciatives locals especialitzades en la indústria de reunions impulsades per cadascun d'aquests municipis. A partir de la feina duta a terme mitjançant els projectes Reunions entre Volcans d'Olot, el Girona City Convention Bureau i el Lloret Convention Bureau, aquests tres municipis han acordat unir esforços econòmics i humans amb tres objectius molt clars: crear un nou producte de turisme de negocis basat en la complementarietat de tres paisatges totalment diferents, cohesionar els membres de les tres iniciatives locals per tal de generar propostes conjuntes i oportunitats de negoci, i posicionar les marques dels tres territoris en la indústria de reunions internacional.

El pla d'accions previst per les tres iniciatives locals inclou actuacions en l'àmbit de la promoció i comercialització. Per a aquest 2016 es preveu concertar visites amb empreses organitzadores d'esdeveniments i agències de viatges especialitzades en turisme de reunions i client final, i s'ha acordat la contractació d'una professional que comercialitzarà el producte Olot-Girona-Lloret al mercat català i francès.

També s'organitzaran presentacions a Barcelona, Madrid i Tolosa, i viatges de familiarització per a operadors turístics interessats a conèixer el producte de forma personalitzada.

El projecte de turisme de reunions Olot-Girona-Lloret ha tingut molt bona acollida entre els membres de Reunions entre Volcans, Girona City Convention Bureau i Lloret Convention Bureau. Es compta amb el suport dels organismes catalans de promoció del turisme de reunions, el Catalunya Convention Bureau i el Costa Brava Girona Convention Bureau.