Notícies

Girona escollida un dels millors destins pel 2016 segons més de 297 bloggers de viatges

09/02/16 | El blog de viatges Wanderlustcircle considera Girona una de les ciutat més recomenables per viatjar-hi aquest 2016.

El blog de viatges Wanderlustcircle, format per viatgers de tot el món, en què es poden trobar companys de viatge, consells i informació dels mateixos viatgers, considera Girona una de les ciutats més recomanables per viatjar-hi aquest 2016.

Amb gairebé 300 col·laboradors, la plataforma de viatgers Wanderlustcircle és una de les comunitats de viatgers més actives de la xarxa. Dins d'una selecció de les 30 millors destinacions per a aquest any, han escollit Girona com una de les ciutats que val la pena visitar.

Alguns dels comentaris destacats dels seus usuaris sobre la ciutat són:
"Girona és prou petita per caminar, prou gran com per perdre-s'hi i prou interessant per ser un lloc de rodatge per a la temporada de Joc de Trons" (Kirstie Pelling http://www.familyadventureproject.org/). "M'ha encantat el menjar, l'ambient, la gent, la cultura i les tradicions, no et perdis la oportunitat de poder veure castellers!" (Gretta Schifano http://mumsdotravel.com/ )

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]